FORMULES

ADMI-TIME biedt reeds ondersteuning vanaf 1u per week en is flexibel inzetbaar. Daarnaast is het ook mogelijk om in te stappen op een abonnementsformule op maat van uw bedrijf, afhankelijk van uw wensen en noden:

 

GO!

Tot 12u ondersteuning per maand

Komt u er niet toe om uw e-mails op te volgen en heeft u nood aan iemand die dit voor u doet? Dan is het GO! pakket een ideale oplossing voor u. In dit pakket kunt u gebruik maken van 3u administratieve ondersteuning per week. Daarmee komt u al een heel eind op weg.

 

GROW!

Tot 20u ondersteuning per maand

Zit u wekelijks toch minstens een halve dag aan het verwerken van uw administratie? En zou u deze uren liever aan belangrijkere zaken zoals de groei van uw bedrijf spenderen? Dan heeft ADMI-TIME de ideale oplossing voor u. Het GROW! pakket biedt u tot 4u ondersteuning per week. Verlies geen tijd meer met het beantwoorden van mails, het up-to-date houden van je website of het opmaken van facturen.

 

JUMP!

Tot 28u ondersteuning per maand

Klaar voor een grote sprong met uw bedrijf? Wij springen graag met u mee. In het JUMP! pakket kan u tot 7u per week genieten van professionele ondersteuning. E-mail beheren, afspraken inplannen, offertes opmaken, facturatie opvolgen, uw website onderhouden. Wat het ook is dat u uit handen wil geven, wij nemen het graag van u over. Zo kan u die sprong voorwaarts nemen waar u al lang naar streeft maar geen tijd voor heeft.

 

FLY!

Tot 36u ondersteuning per maand

Spendeert u meer dan een dag per week aan uw office management? Ook dan bent u bij ADMI-TIME aan het juiste adres. Samen zoeken we naar de juiste balans. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om 2u per dag ondersteuning te genieten. Zo is de continuïteit in uw administratie gegarandeerd.

 

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.