WIE

Mijn naam is Sylvie Van den Driessche en als Virtueel Professional wil ik me vooral inzetten voor ondernemers die willen groeien met hun bedrijf. Zaakvoerders die hun administratie niet meer alleen rond krijgen, maar voor wie iemand in dienst nemen (nog) niet aan de orde is wil ik bijstaan met raad en daad.

Hierbij kan ik rekenen op 15 jaar kennis en ervaring die ik in het bedrijfsleven binnen verschillende domeinen heb opgedaan.

Administratief werk is steeds de rode draad doorheen mijn professionele leven geweest en intussen heb ik ook ondervonden dat het mijn passie is en dat ik er echt iets wil mee doen. Al snel ontstond het idee dat wat ik graag doe ook op een andere manier kan ingezet worden.

In een digitaal tijdperk is het perfect mogelijk om heel wat zaken vanop afstand uit te voeren en tegelijk toch in nauw contact te blijven met je opdrachtgevers.

Zo is ADMI-TIME ontstaan!

Mijn meerwaarde voor uw bedrijf?

Ik ben een multitasker met een ruime ervaring in het bedrijfsleven. Daarnaast ben ik ook ondernemer en denk dus op deze wijze mee met uw bedrijf. Als virtueel professional ben ik flexibel en snel inzetbaar, zonder zorgen omtrent kantoorruimte, pc, laat staan personeelskosten.

Ik word helemaal gelukkig van een goed georganiseerde administratie en maak hoofdzaak van uw bijzaken!

Kom jij als ondernemer handen te kort? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!